Meld u aan voor praktische onconventionele MVO-trainingen

Meld u aan voor praktische onconventionele MVO-trainingen

Meld u aan voor praktische onconventionele MVO-trainingen. Verbos begeleidt veel bedrijven en organisaties bij MVO trajecten in binnen en buitenland. Steeds vaker kwam de vraag naar korte praktische sessies om groepsgewijs een goede basis te leggen om verder te kunnen binnen de organisatie. Daartoe heeft Verbos Academy met verschillende partners een aantal bijzonder interessante workshops ontwikkeld die op een onconventionele manier worden gebracht door ervaren professionals en op verschillende niveaus.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is steeds meer een vanzelfsprekendheid bij de gang van zaken van bedrijven/organisaties. Het doel van deze MVO-trainingen is om het bewustzijn en de kennis over MVO te verbreden voor organisaties met MVO-ambities.

Deze workshops geven een praktisch en helder inzicht op het thema en dragen bij aan de verdere ontwikkeling van MVO binnen uw organisatie.

In een volledig verzorgd dagprogramma nemen we u in de ochtend mee in één van de best denkbare bronnen van inspiratie: de natuur! Daar zult u onder begeleiding van een heuse schaapherder niet alleen veel informatie krijgen, maar ook zelf concreet aan de slag gaan in teamverband.

Het middagprogramma is opgebouwd uit diverse modulen waarbij kennis op een leerzame, soms ludieke, maar ook interactieve wijze overgebracht wordt. Tevens zal er gewerkt worden met vele aansprekende voorbeelden en is er alle ruimte voor eigen inbreng. Bij uw aanmelding vragen we om uw specifieke achtergrond, zodat we dat zo veel mogelijk in het programma kunnen meenemen. Datum “MVO- wat voor ons? “ : donderdag 21 mei Datum “Binden, boeien bewegen” : donderdag 11 juni

Deze workshops worden u aangeboden door Verbos Academy i.s.m. de Westlandse Schaapskudde en Green Tree Model. De training zal plaatsvinden bij Boerderij Dichtbij (onder de rook van Den Haag). De prijs is € 195,00 p.p. (excl. BTW, incl. lunch/koffie/thee). Indien u vóór of op 1 mei reserveert en betaalt dan ontvangt u een korting van € 45,00 op de prijs. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, dan kunt u ons bereiken op: 0174 625344 of email: phs@verbos.nl (Drs. Petra van der Hout-Smit).

Bijlage:

#Training Verbos Academy Module Binden Boeien en Bewegen voor MVO FV

#Verbos Academy Module MVO wat voor ons FV

Top